почетна страна e-mail english srpski/српски          
         
 
 

Идеални за дуплирање на постоечки паркинг простори. Можат да се употребат во деловни згради, приватни куќи, хотели, приватни паркинг простори, авто дилери, рент а кар агенции и сл. Можат да се монтираат на отворен и затворен простор. Идеални за објекти со ниска меѓукатна конструкција (минимална височина од само 270 см). Нема потреба од додатни градежни работи за нивно инсталирање. Можат да се постават повеќе паркинг платформи во една линија.
Бидејќи овој систем е со зависно паркирање, погодни се за приватна употреба.
Прилагодиви висински карактеристики.
CITY LIFT системот се нуди во четири варијанти:
1) HIGH WIDE 
2) HIGH NARROW 
3) LOW WIDE 
4) LOW NARROW
Сите челични компоненти се комплетно галванизирани и заштитени од корозија.

Погодни за употреба во:
Комерцијални паркинг простори
Домашни и приватни паркинг простори
Авто дилери и рент а кар агенции
Трговци со недвижности, архитекти...
Болници, трговски центри, хотели и сл.
Карактеристики:
100 % галванизирани, челик отпорен на корозија
Употребливи во надворешни и внатрешни простори
Капацитет на подигање 2,5 тони
Монтажен систем
Нема потреба од дополнителни градежни работи
Компактен паркинг систем
Два хидраулични цилиндри
Мини или комерцијална погонска единица (прилагодива на локални електрични мрежи)
Платформа заштитена од пропуштање течности
Лесно прилагодување кон висината на таванот
Безбедност:
Специјален клуч
Брава за дополнителна сигурност и безбедност
Копче за итни случаи
Механички систем на заштита
Дополнителна заштита со посебен вентил
“CE“ сертификат
Погонски единици:
2,2 kW монофазен електро-мотор како единиечна погонска единица
3,0 kW трофазен електро-мотор како комерцијална погонска единица
Можност за управување до 10 паркинг лифтови со една комерцијална погонска единица (еден по еден)
Лесно спуштање на платформата во случај на прекин на елек. енергија
 
повеќе слики во фото галеријата>>
 
 
  Models A B C D E F G
  Low-Narrow 1280 1700 2320 3700 3500 1840 2500
  High-Narrow 1690 2000 2320 3700 3500 1840 2500
  Low-Wide 1280 1700 2490 3700 3500 2000 2500
  High-Wide 1690 2000 2490 3700 3500 2000 2500
 
       
 
 
> City lift
> Metro lift
> 3 Level
> 4 Level
> Single Pit
> Double Pit
> Puzzle
> Shaft Parking System
> Parking Tower
> Lifts & Traveling Towers
> Lifts & Shuttle Carriers
 
 
 
       
 
Copyright © 2008 Parking Management International, All rights reserved
web design by eXpressive graphics