почетна страна e-mail english srpski/српски          
         
 
 

Индустриски модел на паркинг лифт кој може да се користи секаде каде што има потреба од зголемување на паркинг местата. Зголемување на капацитетот на вашиот приватен паркинг. Погоден за употреба во авто салони. За зголемување на капацитетот на постоечки паркинг. За места каде што има потреба од паркирање возила на подолго време. Паркирањето на вакви системи е максимално безбедно. Добивањето дополнително место за паркирање е главната предност на овој систем, но има и други предности. Возилата се многу побезбедни од кражба. Не постои никаква шанса да бидете удрени од друго возило. Може да се инсталираат во внатрешен и надворешен простор. Нема потреба од скоро никакво одржување. Исто како City-Lift, Metro-Lift е зависен систем на паркирање. Сите челични компоненти се комплетно галванизирани и заштитени од корозија.

Погодни за употреба во:
Комерцијални паркинг простори
Домашни и приватни паркинг простори
Авто дилери и рент а кар агенции
Трговци со недвижности, архитекти...
Болници, трговски центри, хотели и сл.
Карактеристики:
100 % галванизирани, челик отпорен на корозија
Употребливи во надворешни и внатрешни простори
Капацитет на подигање 3,0 тони
Монтажен систем
Нема потреба од дополнителни градежни работи
Компактен паркинг систем
Два хидраулични цилиндри
Мини или комерцијална погонска единица (прилагодива на локални електрични мрежи)
Платформа заштитена од пропуштање течности
Лесно прилагодување кон висината на таванот
Безбедност:
Специјален клуч
Брава за дополнителна сигурност и безбедност
Копче за итни случаи
Механички систем на заштита
Дополнителна заштита со посебен вентил
“CE“ сертификат
Погонски единици:
3,0 kW монофазен електро-мотор како единиечна погонска единица
3,0 kW трофазен електро-мотор како комерцијална погонска единица
Можност за управување до 10 паркинг лифтови со една комерцијална погонска единица (еден по еден)
Лесно спуштање на платформата во случај на прекин на елек. енергија
повеќе слики во фото галеријата>>
 
 
       
 
 
> City lift
> Metro lift
> 3 Level
> 4 Level
> Single Pit
> Double Pit
> Puzzle
> Shaft Parking System
> Parking Tower
> Lifts & Traveling Towers
> Lifts & Shuttle Carriers
 
 
 
       
 
Copyright © Parking Management International, 2008 All rights reserved
web design by eXpressive graphics