почетна страна e-mail english srpski/српски          
         
 
 
Од големата палета на производи што ја нудиме на пазарот....
:: City lift ::
Идеални за дуплирање на постоечки паркинг простори. Можат да се употребат во деловни згради, приватни куќи, хотели, приватни паркинг простори, авто дилери, рент а кар агенции и сл. Можат да се монтираат на отворен и затворен простор. Идеални за објекти со ниска меѓукатна конструкција. Нема потреба од додатни градежни работи за нивно инсталирање. Можат да се постават повеќе паркинг платформи во една линија.
Бидејќи овој систем е со зависно паркирање, погодни се за приватна употреба.
прочитајте повеќе>>
:: Metro lift ::
Индустриски модел на паркинг лифт кој може да се користи секаде каде што има потреба од зголемување на паркинг местата. Зголемување на капацитетот на вашиот приватен паркинг. Погоден за употреба во авто салони. За зголемување на капацитетот на постоечки паркинг. За места каде што има потреба од паркирање возила на подолго време. Паркирањето на вакви системи е максимално безбедно.
прочитајте повеќе>>
:: Single pit :: Double pit ::
Овој систем за паркирање овоможува независно паркирање на возилата. Single Pit и Double Pit “Single” и “Double Pit” моделите се достапни со целосна галванизација.
Погодни за внатрешна и надворешна инсталација. Овие системи за паркирање на возила се со прилагодива висина. Одлично решение за мали станбени и деловни објекти кои се лимитирани со паркинг простор.
Single Pit :: прочитајте повеќе>>
Double Pit :: прочитајте повеќе>>
:: 3 Level :: 4 Level ::

Проектирани се за зголемување на капацитетот на паркинг просторите, но идеални се и за авто дилери како атрактивен изложбен дел. Може да бидат заштитени со стакло околу челичната конструкција... Електричниот столб е монтиран со механичка безбедносна брава која автоматски се спојува со секоја платформа за време на спуштањето. Со ова се обезбедува секоја платформа во текот на движењето од несакани електрични или механички дефекти.

3 Level :: прочитајте повеќе>>
4 Level :: прочитајте повеќе>>
:: Puzzle ::
"Puzzle" или "Puzzle" паркинг системите функционираат со помош на мотор, ланец и челична сајла, со чија помош се задвижува вертикално или хоризонтално палетата на која е паркирано возилото. Се разликува во својата сигурност и брзина. Комплетно инсталирана опрема со контролен систем, едноставен дизајн, брза инсталација и големо искуство во функционурањето.
прочитајте повеќе>>
:: Shaft Parking System ::
"Shaft" паркинг системот е еден вид на автоматска паркинг кула која користи главен лифт и количка за складирање и повикување на возилата, со помош на "PLC" контролен систем.
прочитајте повеќе>>
:: Parking Tower ::
Паркинг кулата функционира на ист принцип како класичните лифтови. Возачот треба да го паркира возилото во влезниот простор, а потоа лифтот автоматски ќе го помести возилото до најблиското слободно паркинг место. Ова е комплетната процедура за паркирање. Особено се погодни за употреба во големи градови со густо изградени простори. Заштедуваат место и имаат голем капацитет.
прочитајте повеќе>>
:: Automatic Storage Parking System ::
“Automatic storage“ паркинг системот има сличен принцип на работа како и автоматските складишта, системот го транспортира возилото хоризонтално и вертикално до слободното место за паркирање. Возачот си заминува веднаш по оставањето на возилото во влезниот простор, потоа системот автоматски го транспортира возилото. Погодни за гаражни простори во станбени делови, трговски центри, деловни објекти, независни паркинг простори. Заштедува место и ги намалува вкупните трошоци на инвеститорите.
Lifts and Traveling Towers>>
 
 
       
 
 
> City lift
> Metro lift
> 3 Level
> 4 Level
> Single Pit
> Double Pit
> Puzzle
> Shaft Parking System
> Parking Tower
> Lifts & Traveling Towers
> Lifts & Shuttle Carriers
 
 
 
       
 
Copyright © Parking Management International, 2008 All rights reserved
web design by eXpressive graphics