почетна страна e-mail english srpski/српски          
         
 
 

Краток вовед:
"Puzzle" или "Puzzle" паркинг системите функционираат со помош на мотор, ланец и челична сајла, со чија помош се задвижува вертикално или хоризонтално палетата на која е паркирано возилото. Се разликува во својата сигурност и брзина. Комплетно инсталирана опрема со контролен систем, едноставен дизајн, брза инсталација и големо искуство во функционурањето.

Начин на движење:
Првото место на секоја хоризонтала треба да биде слободно. Долните нивоа се задвижуваат хоризонтално а горното ниво се задвижува вертикално, како резултат, возилото на горното ниво може да се спушти доле и да се реализира паркирањето. Целата процедура е контролирана преку "PLC" контролен систем.

 
 
паркинг опрема "puzzle" со 2 нивоа
паркинг опрема "puzzle" со 2 нивоа со ископ
паркинг опрема "puzzle" со 3 нивоа
паркинг опрема "puzzle" со 4 нивоа
паркинг опрема "puzzle" со 5 нивоа
паркинг опрема "puzzle" со 6 нивоа
паркинг опрема "puzzle" со 8 нивоа
 
       
 
 
> City lift
> Metro lift
> 3 Level
> 4 Level
> Single Pit
> Double Pit
> Puzzle
> Shaft Parking System
> Parking Tower
> Lifts & Traveling Towers
> Lifts & Shuttle Carriers
 
 
 
       
 
Copyright © 2008 Parking Management International, All rights reserved
web design by eXpressive graphics