na pocetku e-mail english македонски srpski/српски          
         
 
 
Iz velike palete proizvoda nudimo...
:: City lift ::
Idealan da se udvostruce vec postojeca parking mesta za poslovne prostore, stanove, hotele, javna i privatna parkirališta, za rent-a-car agencije, auto placeve, predvidjeni za unutrasnju i spoljašnju upotrebu. Pogodni za parking mesta sa ogranicenom visinom (minimalna potrebna visina 270 cm). Za instalaciju sistema nisu potrebni gradjevinski radovi. Ukoliko postoji potreba za velikim parking prostorom, ovi liftovi se mogu povezati medjusobno jedan sa drugim cijim povezivanjem se stedi na prostoru.
citajte više>>
:: Metro lift ::
Automobili koji se nalaze na parking liftu su izuzetno sigurni. Usteda prostora jeste glavni cilj, ali postoje i druge prednosti; Automobili su sigurniji od krada i provala. Ne postoji moguccnost od sudara dok su kola parkirana. Sistem je predviden za spoljasnju i unutrasnju instalaciju. Potreba za odrzavanjem gotovo i da ne postoji. Kao i City lift, Metro lift je zavistan sistem parkiranja. Galvanizacija svih celicnih komponenti cini ga vecnim.
citajte više>>
:: Single pit :: Double pit ::
Nezavisni sistem parkiranja pogodan za kuce i objekte u fazi projektovanja. Ovaj sistem omogucava koriscenje jednog vozila bez pomeranja drugog. Svi nasi Single Pit i Double Pit sistemi su galvanizovani i predvideni kako za unutrasnju tako i za spoljasnju upotrebu.
Single Pit :: citajte vise>>
Double Pit :: citajte vise>>
:: 3 Level :: 4 Level ::

Konstruisan da podize motorna vozila ali takode pogodan za auto salone i auto placeve kao izlozbeni prostor oblozen staklom oko celicne konstrukcije. U slucaju nestanka elektricne energije ili mehanickog kvara, svaka platforma se automatski zakljucava i time se otklanja bilo kakva mogucnost ostecenja vozila ili povrede ljudstva. Zbog potpune sigurnosti, mehanicke zastitne brave moraju se manuelno osloboditi nakon kvara.

3 Level :: citajte vise>>
4 Level :: citajte vise>>
:: Puzzle ::
Puzzle parking sistem je sistem koji funkcionise tako sto motor pokrece lance i sajle koje tako podizu ili guraju lift platforme.Sistem je izuzetan zbog svoje sigurnosti i brzine.Zbog svoje jednostavnosti, dizajna, instalacione opreme i kontrolnog sistema istice se kao sistem koji se brzo instalira i sa kojim se lako rukuje.
citajte vise>>
:: Shaft Parking System ::
Saft parking sistem je automatska parking kula koja koristi glavni lift i pokretnu platformu pomocu koje rasporedjuje i parkira vozila automatski preko PLC kontrolnog programa.
citajte vise>>
:: Parking Tower ::
Parking kule rade na principu elevatora. Sve sto je potrebno za parkiranje vozila je da vozac parkira vozilo u ulaz a lift ce smestiti vozilo na najblize slobodno mesto.
Posebno su pogodni urbane prostore zbog iskoriscenja prostora.
citajte vise>>
:: Automatic Storage Parking System ::
Sistem funkcionise tako sto pomera vozila horizontalno i vertikalno i postavlja vozilo na zeljenu poziciju.Vozac parkira vozilo na ulazu a sistem potpuno automatski transportuje vozilo na odredenu poziciju.Pogodan je garaze i stambene kvartove, soping molove i poslovne prostore, stedeci pritom prostor i cenu kostanja cele investicije.
Parking kule rade na principu elevatora. Sve sto je potrebno za parkiranje vozila je da vozac parkira vozilo u ulaz a lift ce smestiti vozilo na najblize slobodno mesto.
Posebno su pogodni urbane prostore zbog iskoriscenja prostora.
Lifts and Traveling Towers>>
 
 
       
 
 
> City lift
> Metro lift
> 3 Level
> 4 Level
> Single Pit
> Double Pit
> Puzzle
> Shaft Parking System
> Parking Tower
> Lifts & Traveling Towers
> Lifts & Shuttle Carriers
 
 
 
       
 
Copyright © Parking Management International, 2008 All rights reserved
web design by eXpressive graphics