почетна страна e-mail english srpski/српски          
         
 
 
Поради комплексноста на нашите проекти, сеуште не сме во можност да поставиме информација и/или фотографии за нив! Повеќе информации ќе има во блиска иднина. Благодариме за разбирањето.
:: Проект 1::

 
 
:: Project 2::

 


 
 
 
       
 
 
> City lift
> Metro lift
> 3 Level
> 4 Level
> Single Pit
> Double Pit
> Puzzle
> Shaft Parking System
> Parking Tower
> Lifts & Traveling Towers
> Lifts & Shuttle Carriers
 
 
 
       
 
Copyright © Parking Management International, 2008 All rights reserved
web design by eXpressive graphics